Često Postavljena Pitanja

Kada se ulogujete na Vaš nalog u gornjem desnom uglu stoji ikona POSTAVITE OGLAS koja vas usmerava na proces postavljanja oglasa. Savetujemo da popunite sve polja kako bi oglas bio lakše pronađen u pretrazi.

Postavljanje oglasa na auto1 je potpuno besplatno!

Možete postaviti 30 slika u galeriju oglasa.

Maksimalna veličina fajla jedne slike je 6mb.

Opcija upoređivanje služi za uporedni prikaz više odabranih oglasa sa prikazom svih karakteristika uporedno.

Opcija Mapa otvara listu svih oglasa sa lokacijama u Google mapi. Pretragu možete filtrirati a mapa se može uvećati preko celog ekrana radi lakšeg vizuelnog pregleda.

Prilikom postavljanja oglasa u polje Lokacija možete uneti samo ime grada ili tačnu adresu i grad. Obratite pažnju prilikom odabira ponuđene lokacije jer mogu da se izbace slične lokacije u nekoj drugoj državi, razlog tome je direktna povezanost sajta auto1 sa Google mapama. Savetujemo da unesete tačne podatke kako bi omogućili korisnicima da lakše pronađu oglas u svojoj blizini.

Naloge pravite sami redovnim postupkom registracije na auto1, mi vas ubacujemo u sekciju kojoj pripadate, da bi ubrzali postupak slobodno nam pišite na e-mail da bi vaš nalog postavili u pripadajuću sekciju. Samo pravna lica mogu da budu u pretrazi za Auto kuće ili Auto placeve. Sve je potpuno besplatno.

Ukoliko uočite grešku, želite da prijavite oglas, imate sugestiju ili bilo kakvo pitanje za nas, slobodno nas kontaktirajte preko kontakt forme, na E-mail kontakt@auto1.rs, na broj telefona 0677/88-77-66 (pozivom,sms-om,preko Vibera ili WhatsAppa-a).

Pratite nas
Copyright © 2021 auto1.rs All rights reserved.